Direct contact? Bel (0481) 450292

Onderhoud van gebouwgebonden installaties

Betrouwbare installaties. Verlichting moet het doen, de koeling mag niet haperen, een alarmsysteem mag geen storingen geven.

Onderhoud

Elke dag zijn de medewerkers van Francissen onderweg om service te verlenen. Als u te maken hebt met storingen in de installatie, staan wij meteen voor u klaar. Kleine storingen kunnen immers grote gevolgen hebben voor de continuïteit van uw bedrijf.

Wilt u storingen voorkomen? Dan voeren wij graag tijdig periodiek onderhoud uit aan uw installaties. Elke E- en W-installatie - van camerasysteem en airconditioning tot noodverlichting en ventilatie - heeft regelmatig onderhoud nodig. Daarvoor kunnen wij een integraal onderhoudsplan opstellen, zodat u zeker bent van tijdig onderhoud. Wij inspecteren de installaties, signaleren gebreken vroegtijdig en komen met oplossingen voordat u een storing hoeft te melden. Een onderhoudscontract is dan ook een goede keuze. Of u nu een gebouw hebt met complexe installaties of een bedrijfsruimte met alleen een CV-ketel. Kies voor zekerheid!

Meer informatie aanvragen