Direct contact? Bel (0481) 450292

E-installaties voor de utiliteitsbouw.

Staat u voor de bouw of verbouw van een kantoor of bedrijfspand? Dan is dit het moment waarop u met DENNED de ideale E-installatie kunt realiseren.

E-installaties

Video Domotica Als u denkt aan de E-installaties in uw eigen (toekomstige) pand, denkt u misschien vooral aan de energievoorziening, maar elektrotechniek heeft in de ogen van Francissen veel meer te bieden. Of u nu een dienstverlener, een retailer, een producent of een groothandel bent, met elektrotechniek kunt u meer comfort realiseren, meer veiligheid bieden, kosten besparen en efficiëer werken. Het geheim? Dat is een optelsom van de verschillende disciplines die wij in huis hebben. Zo kunt u uw voordeel doen met bussystemen, een optimaal gebouwbeheerssysteem en powermanagement.

Wij vertalen uw bedrijfsprocessen en specifieke wensen naar een adequate installatie. Daar is kennis van zaken voor nodig, brede kennis, en die hebben wij in huis. Waar het gaat om de integrale besturing van installaties, combineren wij elektrotechniek met werktuigbouwkunde. Wij zijn thuis in techniek. Daar gaat u uw voordeel mee doen.

Elektrotechnische specialismen:

Meer informatie aanvragen