Direct contact? Bel (0481) 450292

Domotica: handig in huis

Als u dagelijks rond 17.00 uur thuiskomt, is het prettig als het binnen 20 graden is, uw favoriete muziek uit de speakers klinkt, de screens vast omhoog zijn en de inrijpoort openstaat...

Domotica

Domotica Wilt u profiteren van maximaal comfort in huis? Zorg dan dat alle installaties en apparaten in uw woning op een slimme manier samenwerken. Domotica noemen wij dat. Eenvoudig gezegd: u kunt de gehele installatie programmeren, zodat u daar geen omkijken meer naar hebt. Als u van huis gaat en het alarm inschakelt, gaat de verlichting uit, de zonwering naar beneden en de centrale verwarming een graadje lager. Als u thuiskomt, is het aangenaam binnen. De verlichting in de hal is aan en u hoort uw favoriete muziek. Het zijn maar voorbeelden: u kunt voor elk moment handige scènes programmeren.
Domotica vraagt om geavanceerde techniek en daar zijn wij thuis in. U hebt straks genoeg aan een touchscreen aan de wand of bediening via uw iPhone. Wilt u meer weten over de ongekende mogelijkheden van domotica? Maak dan een afspraak!

Meer informatie aanvragen